Az APT Vezetési Tanácsadó Kft. a humánerőforrás területén a szolgáltatói szektorban 2001 óta szerepel. Legfőbb tevékenységünk kezdetben a vezető szakemberek és a jól képzett specialisták felkutatása volt, később pályakezdő vagy néhány éves tapasztalattal rendelkező fiatalok toborzásával és kiválasztásával bővítettük portfóliónkat. Munkánk során az igényeknek megfelelően alkalmazzuk a direkt keresés, az executive search módszerét, pozícióinkat meghirdetjük honlapunkon, számos online álláshirdetői portálon és egyéb fórumokon, emellett kereséseink során áttekintjük saját adatbázisunkat és a legnépszerűbb online adatbázisokat.

Cégünk főként az informatikai, telekommunikációs, pénzügyi, gyártási és SSC szektorban specializálódott kapcsolatrendszerének kiépítésével. Tanácsadóink és kutatóink szakmai háttere, tapasztalata és elkötelezettsége mellett csapatunk friss, újdonságokra nyitott szemlélete segíti ügyfeleinkkel a hatékony együttműködést és hozzájárul kereséseink sikerességéhez.

Célunk, hogy hosszú távú, biztonságos és harmonikus együttműködést teremtsünk megbízóink és jelöltjeink között, és biztosítsuk partnereink és pályázóink elégedettségét.

Fő profilunk mellett szolgáltatásaink sorában jelen van a szervezetfejlesztési tanácsadás, tréning, coaching program, pszichológiai alkalmassági vizsgálat.